logo fepps

JCI Novi Sad i FEPPS potpisali sporazum o saradnji

JCI komora Novi Sad i Fakultet za evropske pravno-političke studije su 04.12.2013. godine potpisali sporazum o saradnji. Nakon svečanog potpisivanja u amfiteatru fakulteta održana je kratka prezentacija JCI-a koju je održala Saška Latinović, predsednica lokalne komore za 2014.godinu.Usledilo jednosatno predavanje Nenada Ristića, prošlogodišnjeg predavača na konferenciji MALFIN koja se ove godine organizuje po treći put. Ovom prilikom studentima je podeljeno 5 kotizacija za učešće na konferenciji.

 Saradnja Fakulteta za evropske pravno-političke studije i JCI Novi Sad predstavlja jednu u nizu nedavno započetih saradnji FEPPS-a sa ciljem ostvarnivanja poslovnih i ličnih potencijala njegovih studenata. U tom smislu, JCI Novi Sad s misijom "pružanja mogućnosti razvoja koji će osnažiti mlade ljude za stvaranje pozitivnih promena" i Fakultet za evropske pravno-političke studije čine prirodne partnere.

Studenti koji žele da saznaju više o JCI komori Novi Sad informacije mogu potražiti na: http://novisad.jci.rs/ a o konferenciji MALFIN na temu „Uspeti uprkos“ koja se održala u subotu, 07.12.2013. u Regionalnoj privrednoj komori više na: http://novisad.jci.rs/jci-malfin-07-decembar-regionalna-privredna-komora-novi-sad/